آیا استفاده از گوشی همراه برای فرزندان در هر سنی مجازه؟؟
راستی به نظر شما بچه ها از چه سنی میتونن وارد وب بشن؟آیا میتونیم مقتدرانه رفتار کنیم و کلا صورت مسآله رو پاک کنیم؟!
آیا حق داریم در سنین کم خصوصا زیر ده سال اجازه بدیم کودکان وارد این عرصه بشن؟!..
سن مناسب استفاده از تلفن همراه در کودکان 👇🍂
دنیای رقابت و چشم و هم چشمی است..امان از این چشم و هم چشمی..:|
و خانواده ها نمی خواهند که فرزندشان از همسایه و یا هم کلاسی اش کم بیاورد و دچار تنزل شان و موقعیت اجتماعی شود به همین علت فکر می کنند با خرید تلفن همراه برای فرزندشان از سرخوردگی او جلوگیری می کنند، والدین با این کار از نیازهای اساسی فرزند چشم پوشی می کنند و به نیازی که فعلا ضروری نیست رو می آورند.
تلفنهاي همراه امروز ديگر فقط براي برقراري ارتباط صوتي با ديگران استفاده نميشوند. درواقع به نظر ميرسد اين نوع استفاده از تلفنهاي هوشمند تا حدي به حاشيه رانده شده و اين ابزارهاي الکترونيکي بيشتر براي حضور در شبکههاي مجازي، بازيهاي آنلاين و غيرآنلاين، ديدن فيلم و… مورد استفاده قرار ميگيرند. آيا آماده هستيد چنين امکاني را براي فرزندتان فراهم کنيد؟
تعامل اجتماعي از طريق اين ابزارها ايجاد ميشود. اما يادتان باشد کودک 12-8 ساله شما ممکن است از طريق تلفنهمراه هوشمند خود قرباني «قلدري سايبري» همکلاسيهايش شود. از طرف ديگر از آنجا که اکثر تلفنهاي هوشمند، تبلتها و… مجهز به برنامههاي مکانياب هستند، کودکان 6-5 ساله شما ممکن است قرباني يک کودکآزاري شوند. مطالعات اوليه نشان ميدهد استفاده بيش از حد و مکرر از تبلت، آيفون و… تمرکز کودک را از بين ميبرد و احتمال ايجاد رفتارهاي وسواسگونه را بيشتر ميکند.
مراقب انگشتها باشيد..
در حالي که خيلي از پدرها و مادرها نگران سلامت رواني فرزندشان هستند که دائم سرش را در تبلت کرده و توجهي به اطرافش ندارد، متخصصان درباره آسيبهاي انگشت و دست کودکان که به دليل استفاده طولانيمدت از صفحات لمسي ابزارهاي الکترونيکي به وجود ميآيد، هشدار ميدهند. بر اساس مطالعاتي که در دانشگاه مريلند آمريکا انجام شده استفاده طولانيمدت کودکان از آيپد، آيفون، تبلت و… باعث ميشود فرصت کمتري براي انجام بازيهاي معمولي و کارهايي مانند نقاشي کشيدن و… داشته باشند. به اين ترتيب عضلات کودک روز به روز تحليل ميرود و حرکاتش تاخير بيشتري خواهند داشت.
هشدار!⛔️
تلفن همراه امروز تبديل به يك اسباب بازي جديد براي بچه ها شده كه كارشناسان از آن به عنوان اسباب بازي خطرناك ياد مي كنند. بسياري از والدين در مورد مسائل پیرامون فرزندشان نظارت دارند ولي نسبت به تلفن همراه بي تفاوتند. با وجودي كه اين وسيله اگر تحت كنترل نباشد مي تواند بسيار خطرناك تر از سرگرمی های دیگر باشد.